Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Gastblog Pumps & Paarden: READY FOR WINTER

Daar ben ik weer, met een nieuwe blog voor Epplejeck! De herfst is nu écht begonnen (hallo doorweekte rijbroeken en hallo gratis aquatraining in de rijbak) dus het leek EJ en mij leuk om een blog te schrijven over de nieuwe herfst- en wintercollectie. Ik laat mijn favoriete shirts en truien zien en die zijn uiteraard, als trouwe Ariat-fan, allemaal van Ariat! Kijk mee en doe misschien wat inspiratie op voor je eigen garderobe! 😊



Shirt: Ariat trainingsshirt Lowell
Ik vind dit zo’n mooie kleur! Heel fris en stylish. Het shirt is voorzien van ‘Moisture Movement Technology’, dat zorgt ervoor dat transpiratie beter wordt afgevoerd en dat je lichaam droog blijft. Echt een pluspunt vind ik, want zo’n natte, koude rug na een pittige training is echt verschrikkelijk!

Rijbroek:Ariat Tri Factor Regular Siliconen
De rijbroek die ik hier aan heb is één van mijn favorieten. Ik heb ‘m nu al denk ik een jaar (of twee?) en draag ‘m nog altijd graag. Hij is lekker stretchy en het siliconen zitvlak geeft precies voldoende grip: niet te veel en niet te weinig. De broek heeft een vrij hoge tailleband en is heel elastisch. Ook comfortabel als je de avond ervoor teveel pasta hebt gegeten dus. 😉


Rijlaarzen: Ariat Heritage Contour II
Ik draag hier de bruine rijlaarzen, maar helaas zijn deze niet meer te koop. Wél zijn ze er nog steeds in de zwarte kleur! Deze laarzen van Ariat zijn voor mijn niet-doorsnee kuitmaat de allerfijnste! Ze sluiten heel mooi aan en het leer is heel soepel, waardoor ik nooit last heb (gehad) van blaren. Aanrader voor iedereen met heel smalle kuiten!




Shirt: Ariat trainingsshirt Tek Team 
Dit shirt is net wat dikker dan het blauwe shirt dat ik hierboven liet zien, en is daarom heel fijn voor de dagen dat het nog nét is kouder gaat worden. Groot pluspunt vind ik de duimgaten, die ervoor zorgen dat je handen voor een groot deel nog warm blijven en je mouwen niet kunnen opkruipen. Ook dit shirt bevat de ‘Moisture Movement Technology’ en het fleecemateriaal aan de binnenkant geeft je extra warmte. De rode details geven het shirt een sporty uitstraling. 






Shirt: Ariat trainingsshirt Conquest
Dan wil ik jullie ten slotte nog dit toffe grijze shirt laten zien! Het shirt heeft bordeauxrode en paarse details en daarom vind ik dit echt zo’n ultiem herfst/winter shirt qua kleuren! Hij is verder bijna hetzelfde als het rood-blauwe shirt hierboven, maar op de rechterheup zit nog een zakje speciaal voor je telefoon. Handig!

ej


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.