Terug naar overzicht

Nieuw filiaal: we gaan naar Hengelo-o-o!

woensdag, 08 juli 2020

Waar was jij op zondag 28 juni om 18:30? Hét moment dat wij op Facebook aankondigden dat er een nieuw Epplejeck filiaal wordt geopend, maar waar dan?!

Lieve (20) was pizza’s aan het bakken, Corine (25) had net een wijntje ingeschonken, Sabine (26) zat op haar paard en Nienke (22) was Facebook aan het verversen want ze had het bericht zelf gemaakt.De volgende dag om 17.00 uur kwam er een nieuw bericht op Facebook met de tekst in een afbeelding ‘Oost west, thuis best’. Wat zouden ze bedoelen? In het oosten, het westen of in de buurt van het hoofdkantoor in Drachten?


En ja hoor, er kwam nog een hint. Grrr….waarom vertellen ze het nog niet? Vijf tuc koekjes, want wees eerlijk wie houdt er niet van deze lekkernij? Alleen wat betekende deze hint? In de reacties was de groep verdeelt tussen de oorsprong van de Tuc en de plek waar ‘Tukkers’ vandaan komen. (zal ik een geheim verklappen: niemand zat fout!)


Woensdag 1 juli om 20.00 uur. Deze keer waren Lieve, Corine en Sabine, net zoals Nienke Facebook aan het verversen want het werd bekend gemaakt: Hengelo-o-o! In het oosten, bij de tukkers. Bij ons op kantoor staat het nummer op repeat als we druk bezig zijn met de voorbereidingen. 


Wist je dat het vanaf Hengelo maar een half uur rijden is naar ‘het lekkerste ijs in Europa’? Of nog geen uur rijden is van de beste oliebol van Nederland? Een bezoekje aan Epplejeck is dus straks perfect te combineren. 

Fingers crossed dat filiaal nummer 13 geen ongeluk brengt! Of kunnen we beter zo snel mogelijk nog meer filialen openen? Houd voor alle updates daarover onze socials en site goed in de gaten. Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!