Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Heb jij al gehoord van Pénélope?

Er zijn mega veel merken binnen de paardenwereld te bekennen. Het ene merk focust zich meer op de ruiter, het andere merk focust zich meer op het paard. Pénélope focust zich op ruiters én paarden en biedt een breed assortiment aan allerlei musthaves die je niet wilt missen!


Pénélope's collectie

Bij Pénélope kan je voor zowel jezelf als je paard terecht. Daarbij richt Pénélope zich niet alleen op kleding voor op stal maar juist ook voor daarbuiten of een combinatie van beide. Pénélope heeft een breed assortiment aan rijbroeken, rijshirts, jassen en allerlei andere sportkleding die zich zowel aan het hippische leven als aan de stad aanpast. Dus heb je haast en wil je na je stalbezoek nog ergens anders langs? In kleding van Pénélope is dit geen probleem!

Pénélope's Equestrian collectie

In Pénélope's Equestrian collectie vind je prachtige rijbroeken, trainingshirts, sokken, riemen, handschoenen en jasjes voor zowel dames, heren als kids. Daarnaast biedt de collectie prachtige outfits van hoogwaardige kwaliteit voor wedstrijdgelegenheden. Zo shop je de mooiste rijjasjes en showshirts bij Pénélope, zodat jij er pikobello uitziet voor je eerstvolgende wedstrijd!


City Wear 

Of ben je juist helemaal niet op zoek naar iets wat je niet alleen op stal aan kunt, maar juist daarbuiten? Ook dan staat Pénélope voor je klaar met een musthave City Wear collectie waar je dol op zult zijn! Niets is te gek voor Pénélope. De collectie bevat stoere boots, toffe sjaas en mutsen, petten, riemen en zelfs sieraden en boeken! Daarnaast biedt biedt Pénélope een reeks hoogwaardige leersoorten. Zo shop je bij Pénélope de mooiste tassen, shoppers, portemonnees en sleutelhangers van hoogwaardige kwaliteit leer.


Pénélope's uitrusting voor je paard

Maar dat is nog lang niet alles. Voor je paard ben je ook niet zomaar uitgeshopt binnen de paarden collectie van Pénélope. Zo vind je de meest prachtige zadeldekken, oornetjes, alle soorten en maten dekens en halsters binnen de collectie. Het textiel uit de paardencollectie is gemaakt in Frankrijk. Daarnaast biedt de paardencollectie van Pénélope een reeks hoogwaardige leersoorten aan hoofdstellen, teugels en riemen. Speciaal voor honden heeft Pénélope nog verschillende prachtige halsbanden en hondenbedden in haar assortiment, want onze kleine viervoeters zijn minstens net zo speciaal!

Kortom: ben je op zoek naar musthaves voor zowel jezelf, je paard als je hond? Bij Pénélope ben je aan het juiste adres!

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.