Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Matchy setjes voor ieder kleur paard! 1/3

De gehele wintercollectie van 2021 is bekend! Zie je door alle leuke kleuren en printjes het bos niet meer? Geen zorgen! Met de EJ's Lookbook vertellen wij jou per vachtkleur, welke kleuren het mooiste op jouw paard passen. In deze blog komen de vachtkleuren bruin en blond aan de beurt.

Lookbook deel 1 paard

Bruin

Met een bruinkleurig paard heb je geen zorgen over poepvlekken die zichtbaar zijn. Maar heb je wel meer stress over welke kleur je nou moet gebruiken voor een setje. Felle kleuren steken mooi af tegen de donkere kleur van de vacht. Zo zijn de kleuren marineblauw, geel en bordeaux echte must-haves voor een bruin paard. Fun fact: als je de kleuren blauw, geel en rood mengt krijg je de kleur bruin!

Lookbook blauw paard
Blauw wordt gezien als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie & betrouwbaarheid. Dat is toch zeker wat je uit wilt stralen met jouw paard! 

Lookbook rood paard
De kleur bordeaux is charmant en elegant. 

Lookbook geel paard
Geel wordt geassocieerd met energie, levensplezier & geluk. Dat is wat jij ook krijgt wanneer jij bij je paard bent, toch? 

Blond

Door de goudkleurige vacht kijk je met plezier naar een blond paard. Daarom is het ook belangrijk om kleuren te gebruiken die een chique uitstraling hebben. Door de kleuren zwart, bruin en turquoise te gebruiken tover jij je paard om in een luxe verschijning!
Lookbook groen paard
De kleur Turquoise is vernieuwend en verfrissend. 

Lookbook zwart paard
Met een zwarte set straal jij kracht en luxe uit! 

Lookbook bruin paard
Bruin is de kleur van de aarde. Altijd aanwezig, maar nooit te opdringerig.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.