Terug naar overzicht

Matchy setjes voor ieder kleur paard! 1/3

woensdag, 05 januari 2022

De gehele wintercollectie van 2021 is bekend! Zie je door alle leuke kleuren en printjes het bos niet meer? Geen zorgen! Met de EJ's Lookbook vertellen wij jou per vachtkleur, welke kleuren het mooiste op jouw paard passen. In deze blog komen de vachtkleuren bruin en blond aan de beurt.

Bruin

Met een bruinkleurig paard heb je geen zorgen over poepvlekken die zichtbaar zijn. Maar heb je wel meer stress over welke kleur je nou moet gebruiken voor een setje. Felle kleuren steken mooi af tegen de donkere kleur van de vacht. Zo zijn de kleuren marineblauw, geel en bordeaux echte must-haves voor een bruin paard. Fun fact: als je de kleuren blauw, geel en rood mengt krijg je de kleur bruin!


Blauw wordt gezien als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie & betrouwbaarheid. Dat is toch zeker wat je uit wilt stralen met jouw paard! 


De kleur bordeaux is charmant en elegant. 


Geel wordt geassocieerd met energie, levensplezier & geluk. Dat is wat jij ook krijgt wanneer jij bij je paard bent, toch? 

Blond

Door de goudkleurige vacht kijk je met plezier naar een blond paard. Daarom is het ook belangrijk om kleuren te gebruiken die een chique uitstraling hebben. Door de kleuren zwart, bruin en turquoise te gebruiken tover jij je paard om in een luxe verschijning!

De kleur Turquoise is vernieuwend en verfrissend. 


Met een zwarte set straal jij kracht en luxe uit! 


Bruin is de kleur van de aarde. Altijd aanwezig, maar nooit te opdringerig.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!