Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Op reis met het inkoopteam

Elk jaar gaan een aantal van ons op inspiratiereis met het inkoopteam. Heerlijk een dag lang alle trends spotten voor het nieuwe inkoopseizoen. De komende weken duikt ons inkoopteam namelijk alweer in de mode voor zomer 2016! Eén van de eerste kick-offs is de Spoga Horse in Keulen. Ook wij sloegen deze mogelijkheid niet af en stapten met een hele club in de auto en gingen ons inkoopteam achterna.

De Spoga Horse is een beurs voor de ruitersport waar honderden merken hun nieuwste collecties laten zien.  En wij zijn als één van de hipste ruitersportzaken van Nederland natuurlijk altijd op zoek naar leuke, trendy merken en de allerlaatste trends.

We beginnen de dag met het bestuderen van de plattegrond en het opstellen van een strategisch plan om in korte tijd alle leuke standjes te kunnen bezoeken. We willen natuurlijk niets missen! 
Met een strakke planning begint onze speurtocht door de twee hallen met meer dan 200 standjes!

We hebben onder andere stands van de merken Harry’s Horse, Eurostar, Casco, Montar, HV Polo, en ons nieuwe merk Harcours bezocht. Bij de cocktailbar van Leovet besloten wij een nodige tussenstop in te lassen om van een overheerlijke Mojito te genieten.
Met nog veel oppervlakte te gaan vervolgen we onze tocht naar de super hippe stand van Imperial Riding. Na vele ‘oh, wat leuk!’ en oh, moet je dit zien!’ kreten, beseffen we dat het alweer bijna vijf uur is en het tijd is om naar onze meeting point bij de stand van Kingsland toe te lopen.

Ieder jaar verzamelen we allemaal bij deze stand om onder het genot van een nodig hapje en drankje onze ontdekkingen, tips en nieuwste mushaves door te nemen met het inkoopteam.
Zomer 2016 is voor jullie misschien nog een beetje ver weg. Maar wij zitten alweer vol met inspiratie en ideeën om jullie volgend zomer weer te verrassen met een hippe nieuwe zomercollectie.





   

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.