Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Tip van een EJ'er rijlaarzen Epplejeck

Deze week een tip van Linsey van de marketingafdeling: ik was altijd al gefascineerd door leren rijlaarzen. Dat staat zo chique. Alleen dacht ik altijd dat ze niet te betalen waren. Gelukkig was daar Epplejeck met de Limoges rijlaarzen. Een super mooie laars en nog betaalbaar ook. Dus ik naar de winkel en inderdaad: direct verkocht! Deze moesten en zouden mee naar huis. Met maatje 39 onder mijn arm liep ik filiaal Groningen uit.

Ik rijd twee tot drie keer in de week met de laarzen en ze bevallen geweldig! Soepel leer, dat al heel snel naar je voeten gaat staan. Ze zijn heel licht, waardoor ze comfortabel zitten met rijden. En de laarzen zijn zowel in de winter als in de zomer perfect!

Elke keer na een rit met mijn haflinger maak ik de laarzen schoon. Eerst met water, dan maak ik ze droog en vet ze tot slot met lederbalsem in. De meiden uit Groningen raadden mij ook een ritsspray aan tijdens de aankoop. De spray houdt de rits soepel en zo gaat deze langer mee. Eerlijk is eerlijk, als je de laarzen goed onderhoudt, heb je er ook langer profijt van. En dat willen we toch allemaal?

Ben jij nieuwsgierig naar de laarzen en de onderhoudsproducten?

De rijlaarzen shop je hier.
De lederbalsem shop je hier.
De ritsspray shop je hier.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.