Accessoires BR

8 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Accessoires

Soms gaat er een onderdeel van je hoofdstel stuk en is het zonde om een compleet nieuw hoofdstel te kopen. Gelukkig vind je in ons assortiment sperriemen, bakstukken en kopstukken zodat jij niet gelijk een complete hoofdstel hoeft te vervangen. Ook voor verschillende hoofdstelonderleggers ben je bij Epplejeck aan het juiste adres. Je vindt bij ons kinkettingbeschermers, een neusbontje of neusriemonderlegger en een kopstuk onderlegger.

Heeft je paard wondjes in zijn mondhoeken maar past het bit verder goed? Dan kun je bitringen of bitschijven om de uiteinden van je bit doen om verdere wondjes te voorkomen. Deze rubberen bitringen zorgen ervoor dat er geen velletjes tussen de lossebitringen en de stang kunnen. Een tip voor het bevestigen van de bitringen om het bit is door de rubbers eerst een tijdje in warm water te leggen. Hierdoor wordt het rubber soepeler en daardoor buigzamer.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!