Wintec

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Wintec
  • Meerdere filters mogelijk

Wintec

Wintec zadels zijn lichtgewicht en duurzaam. Met het CAIR-kussensysteem zijn de zadels perfect pas te maken op de rug van jouw paard. De zadels van Wintec zijn de nummer één wat betreft alle synthetische zadels die er zijn. Deze zadels van Wintec zijn gemakkelijk en comfortabel met het rijden. Wintec verkoopt dus veel zadels maar hier horen uiteraard ook veel accessoires bij zoals beugelriemen, verzorgingsproducten, singels en zadelbomen.

Verschillende zadel accessoires

Een zadel is natuurlijk belangrijk, maar alles er omheen zoals zwarte beugelriemen of zadelbomen is natuurlijk belangrijk om het zadel zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken.

Om jouw zadel zo goed mogelijk te onderhouden verkoopt Wintec een zadelreiniger, deze spray is voor het schoonmaken van een kunststof zadel. De spray verwijdert moeiteloos vuil, modder en hardnekkige vlekken.

Een ander zadel accessoire is het kopijzer, deze kan bij alle Wintec zadels verwisseld worden en op deze manier wordt de boombreedte van jouw zadel verandert. De zadelbomen zijn verkrijgbaar in verschillende maten: Wit, Blauw, Rood, Geel en Groen. Meer informatie over het opmeten en wisselen van een boom lees je op onze zadel onderhoudspagina.

Wintec producten kopen?

Jouw bestelling van Wintec wordt gratis geleverd vanaf €49.- in Nederland en vanaf €99.- in België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen en retourneren kan binnen 30 dagen! Wil je nog meer informatie over deze producten van één van onze medewerkers? Kom gerust langs in één van onze filialen!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Wintec
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!