Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Get inspired #epplejeck 

Trots als een pauw!


EJ's keuze
Heb jij de spik splinternieuwe Horsegear Peacock deken al gespot? Met haar intense kleuren én hypnotiserende pauwenogen print is deze deken een absolute eyecatcher. De deken is verkrijgbaar in 0 en 100 grams en heeft twee stevige borstsluitingen welke ruim verstelbaar zijn. Met haar sterke 600D buitenstof kan jouw paard vol trots zoveel gekke bokkesprongen maken als hij wil! Gun jij jouw paard deze toffe deken? Neem dan snel een kijkje!

Raak geïnspireerd!
Raak geïnspireerd door de nieuwste collecties of door gave zomertips van onze eigen Epplejeck'ers! Of... leer over bitten, longeren en nog veel meer. Scrol lekker door de blogs heen en houd jezelf op de hoogte van alles wat er gaande is bij ons.  🙋

La Valencio | Lighten up your day

Lighten up your day met de gloednieuwe collectie van La Valencio! Deze ‘Me and mini me’ collectie heeft alles voor groot en klein. Hou jij van perfect gematchde kleding? De kleuren roze, blauw en groen? En hou je wel van een shiny design? Dan is deze collectie gemaakt voor jou!

Lees meer

Beschermingsbril voor je paard

Van beenbescherming tot vliegendekens, er zijn zoveel manieren om onze paarden te beschermen. Uiteraard zijn wij hier allemaal bekend mee, maar wist je dat er ook een manier is om de ogen van je paard volledig te beschermen?! Wil jij weten of de eQuick Evysor jouw paard kan helpen?

Lees meer

Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.