Terug naar overzicht

Op inspiratiereis met het inkoopteam: Spoga 2016

dinsdag, 20 september 2016

Hola! Onder het genot van een vers bakje koffie, uit mijn mooie mok uit de NAF stand, neem ik jullie mee op inspiratiereis naar de Spoga Horse beurs in Keulen. Elk jaar gaan wij van het inkoopteam op zoek naar de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van ruitersport. In twee grote hallen met meer dan 200 stands presenteren honderden merken hun allernieuwste collecties. Aan ons de moeilijke taak om hier een keuze uit te maken, want er is zo veel moois te zien!

We kwamen rond half 11 aan in Keulen. Snel even een broodje en een bakje koffie, en daarna op pad naar onze eerste afspraak. Onderweg liepen we onder andere langs de stands van Kingsland & Harcour, waarna we aankwamen bij Shires. Hier kregen we een rondleiding langs alle nieuwe artikelen, o.a. een nieuwe kleur regendeken met een superschattig printje en een heel nieuw hip artikel om je paard mee te pimpen! Nadat we onze order hadden doorgegeven, vervolgden we onze route langs verschillende stands met allerlei soorten schoenen en laarzen. Van een croco printje tot een volledige glitterlaars, je kon het zo gek niet bedenken. Hier hebben we de nodige inspiratie opgedaan, om vervolgens door te lopen naar de volgende afspraak. Dit was de producent van al onze Epplejeck halsters en samen hebben we weer vele halsters in hippe printjes en kleuren samengesteld voor het nieuwe seizoen.
Tot zo ver dag 1 op de beurs! Later op de avond waren we ter ere van het 35 jarige bestaan van het merk Bucas uitgenodigd voor een cruise over de Rijn (inclusief heel vervelend uitzicht over de stad ;) ). Na een gezellige avond nog even wat cultuur snuiven in de stad bij de Dom Katedrahl, daarna snel richting het hotel en op bed, want de volgende ochtend stonden we om 9 uur alweer paraat op de beurs. 

We begonnen dag 2 met een bakje koffie in de stand van NAF. Veel te gezellig, dus snel weer op pad. We zagen onder andere een nieuw concept hoefschoen, hebben nog een bodyprotector getest, en nog een rondje gedaan door de stand van een innovatief merk met prachtige artikelen dat binnenkort aan ons assortiment toegevoegd wordt.. Stay tuned ;)
Vervolgens langs de producent van onze rijbroeken gelopen, waar we met de nodige creatieve ideeën weer een hele leuke serie broeken voor jullie hebben samengesteld. Daarna stond een afspraak gepland in de stand van Montar, waar de zomercollectie voor 2017 werd gepresenteerd. Het duurt nog wel even voordat deze collectie in de winkel ligt, maar ik geef alvast 1 hint; chique & shiny <3. 

Bij de stand van het merk Imperial Riding wist je gewoon niet waar je moest kijken, zo veel hippe kleuren en printjes! Waar je in het ene gedeelte van de stand een disco gevoel kreeg vanwege alle metallic details, waande je je aan de andere kant van de stand op een tropisch eiland, een super leuke collectie. We sloten ons rondje af bij de stand van QHP, dit merk komt met een nieuwe wedstrijd set. Een stoere rijjas, met rood/witte details, inclusief een bijpassende plastron. Deze mooie combi is binnenkort bij ons verkrijgbaar.
Tot zo ver ons tweedaagse avontuur op de Spoga, waar we voor ons gevoel nog wel 3 weken hadden kunnen rondlopen om overal te kijken. Waarschijnlijk hadden we dan nog niet eens alles gezien.. Met alle ideeën nog vers in ons geheugen, kijken we nu al uit naar de nieuwe artikelen die aan ons assortiment toegevoegd gaan worden. Jij ook? Hou onze website dan goed in de gaten!

Groetjes Esther van Inkoop
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!