Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De 5 favorieten van Renate van Uytert

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten andere paardeneigenaren gebruiken voor hun paard(en)? In de 5 favorieten van, lichten paardenmensen producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt Renate van Uytert, wat haar favoriete artikelen zijn!

Wie is Renate van Uytert?

Renate managet samen met Joop van Uytert de zeer succesvolle hengstenstation/ dressuurstal Van Uytert. Naast de hengstenstation brengt Renate verschillende talentvolle hengsten uit in de dressuursport. Met deze hengsten behaalt ze ook goede resultaten op wedstrijden.

Renate van Uytert haar top 5 favorieten producten

Toen ik voor de eerste keer een aantal jaar geleden in de EJ in Den Haag kwam, wist ik eigenlijk niet wat ik zag en werd ik gek met alle leuke roze en vrolijke producten die de EJ heeft. Dus een top 5 is best moeilijk kiezen, misschien eerder een top 20 😉.

Ik hou er ook erg van om mijn paarden lekker te verwennen en verzorgen en daar hebben jullie echt genoeg spullen voor! Nu er een nieuwe EJ, niet ver bij ons vandaan, in Den Bosch is gekomen ben ik helemaal happy!

1.NAF Pimp My Pony Shampoo & NAF Warming Wash
Dit vind ik echt heerlijke shampoos voor mijn paarden en ze zien er ook nog eens leuk uit! De roze NAF Pimp My Pony natuurlijk om de kleur haha maar hij ruikt ook heerlijk en de paarden worden er ook echt zacht en schoon van. De oranje NAF Warming Wash gebruik ik vooral lekker in de winter, deze shampoo hoef je niet uit te spoelen en ik vind het lekker voor ze op koudere dagen.
 

2.Borstel Excellent Grooming Brush
Perfect lekker ros borsteltje voor de paarden, ik ben er eigenlijk achter gekomen door mijn dochtertje Stella, zij had het op een paarden filmpje op YouTube gezien. Toen ik samen met haar naar de EJ ging; zij is namelijk ook al dol op deze winkel haha, moest ik deze rosborstel echt kopen van haar.

Nou en ik moet zeggen, het is een zeer fijne rosborstel. De paarden vinden het superlekker op alle plekken en ook makkelijk voor op hun hoofd!! Daarnaast is de rosborstel ook makkelijk schoon te houden, echt een aanrader. En toch extra leuk weer, hij is er dus ook in het roze.
 
3.N- Brands x Epplejeck
Eigenlijk is alles van dit merk mijn favoriet bij EJ, ik vind de ‘’gewone’’ kleding van Nikkie altijd al erg leuk en draag ik veel van. En ik hou dus heeel erg van mooi passende setjes bij mijn paarden. Dus helemaal matching met paard in mijn favoriete kleding is erg leuk! De peeskappen van N-brands X Epplejeck zijn ook erg fijn!


4.Wat echt al lang tot 1 van mijn favorieten hoort bij de EJ is het roze Unicorn regendeken.
Als het minder weer is en ook in de winter hebben onze paarden deze dekens altijd op buiten in de paddock of wei. Het heeft een goede pasvorm en het is gewoon echt een deken waar ik en ik denk ook mijn paarden vrolijk van worden. Toepasselijk met een roze EJ-halstertouw 😉

5.Horsegear beenbeschermes Levy Wit
Deze beschermers gebruik ik meestal als ik op wedstrijd ga. Het zijn fijne mooie beschermers met een zachte binnenkant en er zit toch ook een bescheiden leuk glitter randje op. De beschermers zijn er ook nog in andere verschillende kleuren, bijvoorbeeld in panterprint.
 

6.Nummer 6 is dan toch ook nog even een favorietje van Stella, de Papo speelgoedpaardjes, een hele verzameling met allemaal een eigen naam. Waar ze heel lang naar kan kijken en moeilijk een keuze kan maken welke ze uitkiest haha. Ook erg leuk om cadeau te geven aan vriendjes of vriendinnetjes.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.