Terug naar overzicht

Thuisblijf tips met kids!

donderdag, 26 maart 2020

Moeder en ej-er Marije zit net als velen van jullie sinds een week 24/7 thuis met haar (inmiddels niet meer zulke) lieftallige kids. En de struggle is real! Hoe kun je jouw (b)engeltjes dag in dag uit vermaken en jezelf wat rust gunnen zonder ze naar opa en oma te sturen? No worries, Marije heeft 5x de beste thuisblijf tips met kids voor je!


Marije’s tip 1: Thuismanege

Heb je een paar pionnen of voorwerpen die als hindernis kunnen dienen in huis? Zet dan een parcour uit in de tuin (de zon schijnt lekker, dus hup een frisse neus halen). Met het paardenspeeltuigje van Miss Melodieen een beetje fantasie organiseer je een manege les in je achtertuin. Schrijf bijvoorbeeld de manege letters op papiertjes en laat ze verschillende figuren en oefeningen rijden. Scoor je meteen thuisonderwijs-punten op het onderdeel gym ;) 

Marije’s tip 2: Knutselfabriek

Tover de eettafel om in een heuse knutselfabriek. Kinderarbeid was nog nooit zo schattig bij het zien van de DIY projectjes van Miss Melody. Neem bijvoorbeeld dePaper Fun van Miss Melody waarbij je onder andere ansichtkaarten (leuk, een kaartje naar opa en oma sturen!), pennenbakjes, vlaggetjes en nog veel meer leuke frutsels kunt maken. Of ga een stapje verder met de home made gips paarden van SES. Meng het gips, giet het in een mal, laat het drogen en schilderen maar! Er zitten maar liefst 12 mallen in de verpakking, dus weinig kans op ruzie. (Lees: weinig, maar niet uitgesloten. Je weet precies over welk kind we het hebben..) 

Marije’s tip 3: Family fun

Heb je nog puf om samen met je kids wat leuks te doen? Speel dan het grappige Paard naar je stal’ spel of wordt het beste paard van stal met het spel Paard-opoly. Ken je de Paardenbingo al? Net als gewone bingo maar dan met een paardachtige twist. We hebben allerlei leuke paardenspellen voor een Hi-hi-hilaarische spelletjesmiddag. 


Marije’s tip 4: Lol met een WC rol

Met kasten vol WC papier die iedereen inmiddels in huis heeft, is het wachten op lege rolletjes. Heb je ze? Top! Knip en plak de leukste paarden, gemaakt van lege WC rolletjes. Geef ze de meest creatieve kleurtjes, de mooiste coupes en go nuts; creëer gewoon een hele stal!
Wist je trouwens dat je onze verzenddozen ook een tweede leven kan geven? Knip Jecky’s Ranch en je kunt je wc-rol-paarden meteen een tof onderdak bieden. 


Marije’s tip 5: Shop till you drop

En de laatste dikke tip van mij; shop met korting! Liggen je kinderen op bed? Dan is het shoppen geblazen! Je ontvang namelijk t/m 31 maart 25% korting op een artikel naar keuze. Gebruik online de kortingscode: LADIESN2020. Tot slot wordt je bestelling wordt boven de 25,- gratis verzonden.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!