Wensenlijst Categorieën

Ruilen & Retourneren

Dat kan gemakkelijk en snel! Is je aankoop niet helemaal wat je ervan had verwacht of blijkt het artikel niet te passen? Dan kun je deze altijd ruilen of retourneren. No problemo.

Ruilen of retourneren rondom de feestdagen: Nu verlengd naar 30 dagen

Tijdens de feestdagen is het mogelijk om een bestelling of aankoop in de winkel binnen 30 dagen te ruilen of retourneren in plaats van de standaard 14 dagen. Zo hebben Sinterklaas en de Kerstman voldoende tijd om cadeau's in de zak te stoppen en onder de kerstboom te leggen. En wanneer zij nou net een verkeerde kleur of maat hebben ingepakt, dan is er nog voldoende tijd om het item te ruilen of retourneren. Deze 30 dagen retour termijn geldt voor alle items die in de maanden november en december zijn aangeschaft in zowel de filialen als online.  

Online bestelling ruilen of retourneren

Wat kun je van ons verwachten?
  1. Altijd 14 dagen bedenktijd op al onze artikelen.
  2. 'Omdat het kan' accepteren wij ook als retourreden.
  3. Artikel ruilen? Na ontvangst sturen we het nieuwe artikel. Je ontvangt hierover een bericht.
  4. Je geld terug? Geen probleem. Dit wordt binnen 5 werkdagen, na ontvangst, teruggeboekt.
  5. De kosten voor het opsturen zijn voor eigen rekening. Ruilen of retourneren is gratis in onze 12 filialen.
  6. Beschadigd of verkeerd artikel ontvangen? Hiervoor zullen nooit kosten in rekening gebracht worden. Neem contact op met onze klantenservice.
Klik hier voor het volledige retourproces van je online bestelling.

Artikel gekocht in een filiaal ruilen of retourneren

Changed your mind? No worries. Klik hier voor het volledige retourproces van een gekocht artikel in één van onze filialen.

Ruilen en/of retourneren van gewonnen artikelen

Ben jij de gelukkige winnaar geworden van één van de winacties van Epplejeck? Gefeliciteerd! Wanneer je jouw gegevens en, wanneer van toepassing, je maat hebt doorgeven, gaan wij ervanuit dat je jouw prijs hebt geaccepteerd en instemt met het in ontvangst nemen van het gewonnen artikel. Hierna is het niet meer mogelijk om het door jou gewonnen artikel te ruilen of te retourneren.
Dit heeft ermee te maken dat de prijzen door de leveranciers zelf aan Epplejeck beschikbaar worden gesteld. Epplejeck geeft de door jouw opgegeven maat door aan de leverancier en daarmee wordt een proces in werking gezet, zodat je prijs bij jou terecht komt.
Ben je toch niet helemaal zeker van je maat? Dan kun je altijd in één van de Epplejeck filialen komen passen om vervolgens de juiste maat door te kunnen geven.
Zoals je zult begrijpen is het ook niet mogelijk om je gewonnen artikel in te wisselen voor contanten of een ander artikel.


Heb je een vraag voor ons?
Stel deze gerust, we helpen je graag.


  Ma t/m vr 09.00 uur - 21.00 uur | zat 10.00 uur - 17.00 uur

Epplejeck deelt cookiebeleid uit. Sorry, niet in de vorm van Jecky haar favoriete chocoladekoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website jouw ingestelde gegevens en voorkeuren bewaard, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Super handig toch en je merkt er helemaal niets van!