Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Collectie

Prijzen

×
  • van 12

Wedstrijd

285 Artikelen
  • van 12

Wedstrijd

It's competition time.

Ga jij binnenkort voor het eerst op concours? Of ben je toe aan een nieuwe wedstrijd outfit? Het is belangrijk dat wedstrijdkleding fijn en comfortabel zit, zodat je goed kunt presteren. Een wedstrijdoutfit bestaat uit een wedstrijdjasje, showshirt, witte/beige rijbroek en eventueel een plastron. Ook kun je je haar netjes in een knot met een knotnetje vastmaken en je plastron opleuken met een plastronspeld.

Er zijn vanuit de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie) een aantal kledingvoorschriften hiervoor ingesteld. Het dragen van correcte kleding is daarom ook verplicht voor de deelnemer. Zo zijn alle kleuren rijjasjes zijn toegestaan zolang het een colbert type is. Het showshirt (dressuurblouse, shirt, overhemd) moeten lange of korte mouwen hebben en een hoge boord of kol. De rijbroek mag de kleuren wit, beige of geel hebben en het dragen van een veiligheidshelm volgens de laatste norm is verplicht. Tot slot kun je kiezen voor een paar rijlaarzen of jodhpurs in combinatie met gelijk kleurige gladleren/gladde kunstleren chaps.

Epplejeck heeft een grote collectie wedstrijdkleding voor paardrijden. Dankzij veel variatie in modellen en kleuren, van sportief tot chique, vind je hier gegarandeerd jouw wedstrijdoutfit. Check ons complete aanbod online of kom langs in één van onze filialen. Jouw bestelling wordt gratis verzonden vanaf 49,-. Je kunt achteraf betalen en ruilen/retourneren binnen 14 dagen.