Terug naar overzicht

Jodhpurs Ariat Extreme Zip Paddock

woensdag, 11 januari 2017

Nederland, ons koude kikkerlandje kent vele extremen. Vorst, zon en regen kunnen elkaar soms binnen een week afwisselen en dat maakt het lastig welke outfit je aan moet trekken naar stal. Uitmesten, longeren, rijden en trainen; de outfit moet natuurlijk wel voor al je werkzaamheden praktisch en warm genoeg zijn. De truc tijdens de koude wintermaanden is om je voeten warm te houden en daar heeft Ariat een oplossing voor gevonden! Deze jodhpurs zijn bestand tegen alle weertypes en de elementen verrassen je voortaan niet meer: de nieuwe jodhpurs Ariat Extreme Zip Paddock.

Warme en droge voeten
De jodhpurs zijn waterdicht, zodat deze je de hele dag beschermen tegen natte voeten! Ook tijdens de meest koude dagen blijven je voeten warm, vanwege de thinsulate voering. Dit zorgt voor een uitstekende afvoer van overmatige warmte en vocht. Dankzij deze goede ventilatie kun jij de hele dag gebruik maken van de jodhpurs. Aan de bovenzijde van de schoen vind je een suède boord voor de afwerking. Deze afwerking wordt compleet gemaakt met de reflecterende bies op de achterkant van de schoen. Deze is extra handig wanneer je ’s avonds nog op pad gaat en zorgt voor extra veiligheid op de weg. De Jodhpurs zijn gemaakt van volnerf rundleder en zorgen voor de chique look die we van Ariat gewend zijn. No worries, met deze jodhpurs overleef je de winter wel!

Unieke zool
Kenmerkend voor deze jodhpur is de uniek zool. De binnenzool is namelijk voorzien van ATS Pro Technologie. Deze ATS Pro Technologie zorgt onder andere voor een perfecte drukverdeling in de jodhpur door de Smart Rebound™. Onderdeel van deze technologie is de lichtgewicht zool met een Duratread™ slijtvaste buitenzool en de Agion® technologie in de jodhpur zorgt ervoor dat vieze geurtjes, die in de loop der tijd kunnen ontstaan, geen kans krijgen! De Duratread™ slijtvaste zool is bestand tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf, maar ook tegen zuren oliën en andere stoffen die je tegen kunt komen. Kenmerkend voor deze buitenzool is de flexibiliteit en de bijzondere samenstelling, waardoor het duurzaamheid garandeert.

Shop de jodhpurs hier

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!