Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

New in stock: VEREDUS

dinsdag, 22 september 2020

Wij hebben een nieuw merk toegevoegd aan ons assortiment: Veredus! In de jaren 90 is dit Italiaanse merk begonnen aan hun spring- en dressuurlijn. Ondertussen is Veredus wereldwijd bekend en gewaardeerd voor de optimale bescherming van sportpaarden.
Meer informatie

Gastblog EcoStyle: Waarom een detox onmisbaar is voor een goede stofwisseling

dinsdag, 15 september 2020

Veel paarden krijgen in het voor- en najaar een detox. Jouw paard ook? Een detox is dé basis van een goede stofwisseling. In dit blog vertellen we je waarom een detox juist in het voor- en najaar belangrijk is en wanneer je paard een detox nodig heeft!
Meer informatie

|| VIDEO || Hoe ziet een wedstrijddag van JOANNE & POPEYE eruit?

donderdag, 10 september 2020

In deze video gaan Joanne en Popeye een dressuurproef rijden. Ze moeten zich eerst nog op voorbereiden. Popeye wordt ingevlochten, gepoetst en op de trailer gezet. Maar beide moeten ook hun zenuwen in bedwang houden. Als dat maar goed gaat...
Meer informatie

Epplejeck Hengelo officieel geopend

donderdag, 03 september 2020

Na weken van hard werken en voorbereiden was het afgelopen woensdag 2 september eindelijk zover: de opening van ons nieuwe filiaal in Hengelo! En dat was natuurlijk reden voor een feestje! Check in deze blog de foto's en een video van ons nieuwe filiaal en geniet mee van de feestelijke opening.
Meer informatie

Gastblog Pumps en Paarden: TRIED & TESTED: Peesbeschermers Derby Pro van LeMieux

vrijdag, 28 augustus 2020

De afgelopen tijd heb ik de ‘Derby Pro‘ peesbeschermers van LeMieux getest en heb ik wat research gedaan naar dit type beschermers. In deze blog vertel ik je er meer over!
Meer informatie

|| VIDEO || Alles over F.R.A. HOEFSCHOENEN!

donderdag, 27 augustus 2020

In deze video vertelt Madeleine je alles over F.R.A. hoefschoenen. Onder andere welke maat je nodig hebt en hoe je ze opmeet, maar ook het nut van de F.R.A. hoefschoenen en hoe je ze om dient te doen.
Meer informatie
  • van 79
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!