Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Q&A Sprenger: Sprenger geeft antwoord op jouw vraag over bitten

donderdag, 23 mei 2019

Heb jij je kans gepakt en je vraag over bitten ingestuurd voor Sprenger? Kijk dan snel of jouw vraag beantwoord wordt in deze Q&A met Sprenger. Heb je geen vraag gesteld, maar wel een bit probleem? Misschien staat dé oplossing wel in één van de antwoorden. Lees gauw verder.
Meer informatie

Gastblog QHP - 5 tips voor het vliegenseizoen!

dinsdag, 21 mei 2019

In de wei en op stal zie je regelmatig staarten zwiepen. Sommige paarden krijgen last van dikke of ontstoken ogen en relaxt rijden zit er niet in. En dat allemaal door één klein beestje. Juist, we hebben het over de vlieg. Deze vervelende beestjes zorgen voor veel onrust en irritatie. Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen om jouw paard te beschermen tegen vliegen. Lees de volgende 5 tips om jouw paard het vliegenseizoen door te helpen.
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: voorjaarsschoonmaak! Tips & tricks om je cap schoon te maken

dinsdag, 14 mei 2019

Eerlijk zeggen: hoe vaak reinig jij je cap? Het is zo’n klusje die je wel wilt doen, maar die je iedere keer weer vergeet. Oeps! Vooral wanneer je dagelijks rijdt (en dus zweet) en foundation of andere make-up draagt, is het fijn om je cap regelmatig schoon te maken. Met de tips in dit artikel wordt dat voortaan een makkie!
Meer informatie

Gastblog QHP - hoe begin ik aan eventing?

maandag, 13 mei 2019

Het voorjaar is aangebroken: bloemen aan de bomen, veulentjes in de weide én het buitenseizoen is begonnen. Niet alleen voor dressuur en springen, maar ook voor eventing. Droom jij van galopperen door het bos, springen over picknicktafels en sloten, maar weet je niet helemaal hoe je hier aan moet beginnen? Lees dan deze blog!
Meer informatie

||VIDEO|| EPPLEJECK op de GO SOCIAL PARTY

dinsdag, 07 mei 2019

Zaterdag 20 april was EJ'er Manon samen met Epplejeck aanwezig bij de Go Social Party. Hét evenement als het gaat om paarden en YouTube sterren. In deze vlog neemt ze jullie onder andere mee naar de Epplejeck stand en verschillende shows en demonstraties van bekende paarden YouTubers.
Meer informatie

||VIDEO|| HOW TO: KNOTTEN maken in LANGE MANEN | Deel 2

dinsdag, 30 april 2019

Deze video is het tweede deel van de serie waarin Manon je samen met Apollo laat zien hoe je knotten maakt in lange manen. In deze video laten zij een speciale methode zien. Ideaal wanneer je paard hele lange en dikke manen heeft.
Meer informatie
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!