Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopen de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Nieuwe collectie Equestrian Squad

maandag, 20 januari 2020

Kijk je nu al uit naar het voorjaar en zijn de winterse kleuren niet helemaal jouw smaak? Dan is de nieuwe collectie van Equestrian Squad zeker iets voor jou! Deze hippe en kleurrijke collectie brengt iedereen in een happy mood.
Meer informatie

Gastblog Puur: Weerstand

donderdag, 19 december 2019

Vanuit NML health waarschuwen wij vaak: kijk uit voor de weerstanddaling in het najaar. Vreemd genoeg ben ik dan toch verbaasd als ik meerdere telefoontjes krijg van klanten over zieke paarden, snotneuzen of paarden die niet goed in de vacht zitten. Het is weer de tijd van het jaar. En ook bij mijn eigen paarden zie ik dat met name de oudere dieren minder fit zijn. Dat varieert van een beetje stijf lopen tot een koortspiek door een onverklaarbaar virus. Gelukkig blijft het daarbij. Hoe komt dat en wat kun je eraan doen?
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: Trailer Musthaves...ik ga op reis & neem mee

maandag, 09 december 2019

Een paar weken geleden kocht ik de trailer van een stalgenootje over. Een eigen trailer: toch wel een kleine droom die uitkwam! Nooit meer afhankelijk van anderen en lekker alle kanten op kunnen met je paard. Het hooinet dat nog in de trailer hing, van mijn stalgenootje, kreeg ik erbij. Maar daardoor bedacht ik mij wel dat er misschien nog meer dingen zijn die ik nodig heb onderweg. Ik maakte een shoppinglist!
Meer informatie

Test reviews: Anita Sportbeha's

maandag, 02 december 2019

Afzakkende of snijdende bandjes, geen goede pasvorm of niet voldoende steun. Het is erg vervelend wanneer je geen goed passende en comfortabele sportbeha draagt. Wij hebben een aantal BH's laten testen door onze eigen EJ-ers. Ze hebben BH's getest van het merk Anita. Wat zijn hun ervaringen tijdens het paardrijden en andere bezigheden? Lees de blog snel verder, wie weet helpt het jou bij de keuze van de perfecte sportbeha!
Meer informatie

Gastblog Bucas: Smartex Extra

woensdag, 27 november 2019

Als we de weerberichten mogen geloven, dan staat Nederland een koude winter te wachten. Er zijn zelfs uitspraken gedaan dat er over temperaturen van twintig graden onder nul wordt gesproken. Uiteraard gaat het om een voorspelling, maar dat er iets gaande is binnen het klimaat dat is een feit. Dus kun je maar beter goed voorbereid zijn als de winter straks echt gaat beginnen.
Meer informatie

Een uitrijdeken voor je paard

donderdag, 14 november 2019

Welke uitrijdeken kun je nou het beste kiezen en waarvoor is een uitrijdeken eigenlijk belangrijk? Een uitrijdeken, ook wel nierdeken genoemd, is vooral erg fijn in de wintermaanden. Je kunt zo’n deken namelijk gebruiken tijdens het loswerken en uitstappen van je paard.
Meer informatie
  • van 67
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!