Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Testpanel: NAF Oestress

vrijdag, 20 juli 2018

Verandert jouw merrie soms van een engel in een bengel? Een speciaal geselecteerd testpanel testte voor ons de NAF Oestress uit: een vloeibaar supplement dat op natuurlijke wijze de hormonale cyclus van merries ondersteunt.
Meer informatie

Gastblog F.R.A.®: bitloosbalk categorie 3

dinsdag, 17 juli 2018

Freedom Riding Articles, oftewel F.R.A. neemt ons mee in hun wereld. Respect, vertrouwen, luisteren en kijken ligt aan de onvoorwaardelijke basis van elke vorm van omgang met je paard. Deze week gaat het over het rijden met categorie 3 uit de F.R.A. bitloosbalk
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Warm weer issues + tips voor je paard

dinsdag, 17 juli 2018

Wij zijn super enthousiast om jullie te vertellen dat wij vanaf nu elke maand een gastblog voor Epplejeck gaan schrijven! Wie wij zijn vraag je je nu natuurlijk af? Wij zijn HorseFitShop, dé webshop voor een fit en gezond paard. Elke maand zullen we een blog voor jullie schrijven met tips en weetjes op het gebied van het welzijn en de gezondheid van jouw paard.
Meer informatie

Vind je Buitenrit - Polo Epplejeck Izabella

dinsdag, 17 juli 2018

Ik ben Patty Casander, oprichter van Vind je Buitenrit. Dit is hét platform waar je een buitenrit te paard kunt vinden, reviews van andere ruiters kunt lezen en een buitenrit kan reserveren. Tijdens de vele buitenritten test ik producten voor Epplejeck. Deze keer test ik de polo Epplejeck Izabella.
Meer informatie

Een gezonde darmflora

dinsdag, 10 juli 2018

Een goede darmflora is belangrijk bij mens en dier en zeker bij onze paarden. De nieuwste gastblog van Puur behandelt deze week dit belangrijke onderwerp waar een gezonde darmflora centraal staat.
Meer informatie

Pumps & Paarden - Ariat Contour II

woensdag, 04 juli 2018

Zoals jullie misschien wel weten ben ik groot fan van Ariat. Ik vind hun kleding altijd mooi (en praktisch!) en ik rijd bijna dagelijks met mijn bruine rijlaarzen van dit merk. Nu wilde ik, met name voor wedstrijden, toch ook wel graag zwarte rijlaarzen. Het liefst weer van Ariat, omdat deze mij het beste passen en heerlijk zitten. Aangezien ik gastblogger ben voor Epplejeck kreeg ik de mooie kans om nieuwste rijlaars van Ariat te testen! Yay!
Meer informatie