Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

De Ariat Climate Control collectie

vrijdag, 17 september 2021

In 2021 heeft Ariat een collectie gemaakt waarbij de ruiter comfortabel kan trainen onder winterse omstandigheden. In deze blog lees je alles over deze speciale collectie
Meer informatie

Gastblog Jacob Jansen: De Bucas Recuptex Therapy deken

woensdag, 15 september 2021

Jacob Jansen van Bucas vertelt in zijn blog over de Bucas Receptex Therapy deken. Komen de spieren van je paard moeilijk op gang tijdens een training? Heeft je paard rugproblemen of regelmatig spierpijn? Bucas heeft een Recuptex Therapy deken ontwikkeld die niet alleen tal van medische problemen kan voorkomen, maar ook ondersteunt bij de behandeling van een breed scala van aandoeningen zoals: chronische artritis, spierpijn, rugproblemen, kissing spines en diverse pijnen. Lees in deze blog de precieze werking van deze therapeutische deken en de enthousiaste reacties van gebruikers.
Meer informatie

Als het paard het hoofdstel mag kiezen, staat Rambo Micklem® bridle bovenaan het lijstje!

woensdag, 15 september 2021

Zijn we niet allemaal bekend met schoenen of kledingstukken die toch niet helemaal lekker zitten? En vooral hoe het je dag kan beïnvloeden. Dat is hetzelfde voor je paard zijn zadel en hoofdstel. De Rambo Micklem® bridle neemt alle oncomfortabele punten van het hoofdstel weg en kan het verschil maken tussen een lastig paard en een fijn gaand paard.
Meer informatie

Een echte must have- de HV POLO Favouritas collectie

zondag, 12 september 2021

HV POLO, where sports meets fashion. Elk seizoen komt HV POLO met een nieuwe collectie voor paard en ruiter. Bij elke collectie wordt er gebruik gemaakt van de laatste trends op het gebied van materiaal, stoffen en kleuren die passen bij het nieuwe seizoen. Zo heb je de meest leuke setjes die helemaal van deze tijd zijn! In deze blog lichten wij de 4 populairste producten uit van de Favouritas collectie.
Meer informatie

Epplejeck Genk is on it's way!

vrijdag, 10 september 2021

Heb jij het nieuws al gehoord? Wij openen binnenkort ons 16e Epplejeck filiaal, dit keer in de mooie stad Genk. Wij hebben jullie een aantal tips gegeven over ons nieuwe filiaal, en zo is dat gegaan.
Meer informatie

Help, ik heb een nieuwe cap nodig

donderdag, 09 september 2021

Vandaag is het International Helmet Awareness Day. Op deze dag wordt er extra aandacht gegeven aan waarom een cap zo belangrijk is. Daarom leggen wij van a tot z uit waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een veiligheidshelm en wanneer deze vervangen moet worden.
Meer informatie
  • van 94
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!