Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Gastvideo Mara Pumps & Paarden

maandag, 15 januari 2018

Een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje! Voor deze keer heeft Mara van Pumps en Paarden een productvideo voor ons gemaakt over de handschoenen Epplejeck Personal Style. Check hieronder wat ze van de handschoenen vindt en klik op de link om te shoppen!
Meer informatie

Hoeven: de basis

dinsdag, 09 januari 2018

Er is een nieuwe gastblogger in town: Sandra Cartesan van NML Health! Iedere twee maanden snijdt zij een nieuw thema aan en deelt zij haar kennis over paarden en de producten van NML Health. Deze week staan de hoeven centraal.
Meer informatie

How to: paard toiletteren

vrijdag, 22 december 2017

Toiletteren is eigenlijk een chique woord voor het mooier maken van je paard of pony. Onder toiletteren valt onder andere wassen, het invlechten van de manen en/of de staart, maar ook het uitdunnen, trekken of knippen van de manen, staart, baard en 'derde oor' (het plukje manen afknippen waar het hoofdstel ligt) en het knippen en verzorgen van de hoeven, sokken en onderbenen. In deze video gaat Manon gaat paard Apollo toiletteren en weer helemaal knap maken.
Meer informatie

How to: hoefverzorging

vrijdag, 22 december 2017

In deze video laat Manon haar hoefverzorging routine zien! Ze maakt eerst de hoeven van haar paard Apollo schoon, daarna krabt ze de hoeven uit en vervolgens worden de paardenhoeven verzorgd met hoefolie en hoevenvet.
Meer informatie

How to: tips in de kerstvakantie

vrijdag, 22 december 2017

Hoera! Het is weer (bijna) vakantie! In deze video geeft Manon je 20(!) tips voor leuke dingen die je tijdens je vakantie kunt doen op en rondom het paard of de stal.
Meer informatie

Gastblog Mara Pumps & Paarden → goede voornemens 2018 voor op stal

vrijdag, 22 december 2017

Het einde van 2017 nadert en daarmee is dit ook mijn laatste gastblog voor Epplejeck van dit jaar! In 2018 ga ik gewoon weer gezellig verder, maar voordat ik dat ga doen: eerst even een aantal goede voornemens bedenken! Hieronder vind je 6 goede voornemens voor op stal, met spulletjes van Epplejeck die je daarbij kunnen helpen. Lieve lezeressen: héél veel geluk & rijplezier in 2018! XXX
Meer informatie