Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 

Gastblog HorseFitShop: Hoe zit het met de vetjes?

dinsdag, 17 september 2019

Jazeker, we gaan het hebben over de vetjes. Maar in dit geval ligt het waarschijnlijk iets minder gevoelig dan je in eerste instantie zou denken. De vetjes waar we het in deze blog over gaan hebben zijn de Omega vetzuren. Waarom zijn deze belangrijk voor je paard? Je leest het in de blog.
Meer informatie

Gastblog Puur - zandkoliek

dinsdag, 17 september 2019

Wat mij opvalt is dat de minst populaire (dus gelezen) blogs, de verhalen zijn die gaan over aandoeningen waar we liever niet aan denken: rhino, droes, peesblessures…. en zandkoliek. Je wilt er niet aan, dat ook jouw paard ooit te maken kan krijgen met zandkoliek. Tot het zover is. Heel internet staat vol met goedbedoelde tips over wat je dan het beste kan doen. Maar om beter te begrijpen wat er aan de hand is als jouw paard zandkoliek heeft, is het handig om eerst te snappen hoe het spijsverteringstelsel van het paard werkt.
Meer informatie

|| VIDEO || BESPAAR GELD met deze handige TIPS

dinsdag, 10 september 2019

Bezig zijn met paarden is natuurlijk de allerleukste vrijetijdsbesteding die er is, maar een paard houden kan ook best duur zijn. Gelukkig heeft Jolijn een aantal superhandige tips om geld te besparen. Deze tips deelt ze met jullie in deze nieuwe video!
Meer informatie

Gastblog Bucas - Herfst! Wat trek ik mijn paard aan?

dinsdag, 10 september 2019

We kennen het allemaal wel; je staat voor je kledingkast en denkt: wat trek ik nu weer aan vandaag? Zeker tijdens wisselvallig weer, rond de overgang van de zomer naar de herfst, is het soms best lastig om je hier goed op te kleden. Het ene moment schijnt de zon en een uur later sta je midden in een plensbui. Tja…. had nou toch maar die waterdichte jas aan gedaan.
Meer informatie

|| VIDEO || Mijn TOP 5 favoriete RIJLEGGINGS

dinsdag, 03 september 2019

EJ’er Manon is echt dol op rijleggings. Daarom laat ze in deze nieuwe video haar top 5 favoriete rijleggings aan jullie zien. Ben jij ook een groot fan van rijleggings? Of draag jij liever een rijbroek?
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Code geel bij horzeleitjes!

maandag, 02 september 2019

Horzelalarm!!! Hoewel horzels zelf ook superirritant zijn, zijn het vooral de horzeleitjes die een gevaar kunnen vormen voor je paard. Heb jij al kleine, gele stipjes gespot op je paard? Yep, dat zijn ze hoor, de horzeleitjes. Waarom ze dan gevaarlijk zijn voor je paard? Lees het in deze gastblog van HorseFitShop.
Meer informatie
  • van 63
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!