Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Gastblog PresTeq: Het FaySport hoofdstel

dinsdag, 11 augustus 2020

Heeft jouw paard een gevoelig hoofd, een gevoelige mond of heeft hij moeite om de juiste aanleuning te vinden? Is hij gevoelig voor kantelen, is hij misschien wat kopschuw of krijg je het hoofdstel lastig over de oren? Wil je je paard ultiem comfort bieden om zo optimaal mogelijk te presteren? Lees dan snel verder want dit exclusieve en anatomische FaySport hoofdstel van het nieuwe ruitersport merk PresTeq kan wellicht uitkomst bieden!
Meer informatie

Gastblog Pumps en Paarden: 10x de leukste en opvallendste vliegendekens

maandag, 10 augustus 2020

Het seizoen van de vliegen, muggen en dazen is in volle gang en daarom worden de vliegendekens weer uit de kast gehaald! In deze blog verzamel ik 10 leuke en/of opvallende vliegendekens die je kunt shoppen bij Epplejeck. Want waarom een grauwe kleur kiezen als je ook voor iets vrolijks kan kiezen?!
Meer informatie

|| VIDEO || SERIE: Vrijheidsdressuur afl. 4 knuffel geven aanleren? & commando los!

donderdag, 06 augustus 2020

Madeleine en Haflinger Steve laten zien hoe zij het commando 'los' hebben aangeleerd en hoe de truc knuffel werkt.
Meer informatie

Gastblog Tech Stirrups: Veiligheid op top niveau made in Italy

maandag, 03 augustus 2020

Volledig ontspannen ben je jouw paard aan de lange teugel aan het uitstappen. Je bent blij over de rust die er heerst. In gedachten verzonken stap je een rondje in de buitenbak of door de bossen. Maar dan plotseling een onverwachts geluid. Je paard schrikt. Je probeert snel te reageren, je neemt snel je teugels wat korter en probeert je paard rustig te houden. Maar toch gaat hij rennen en bokken. Je probeert jezelf nog vast te houden maar je valt van je paard. Je staat op, vangt je paard en klopt het zand van je kleren.
Meer informatie

Gastblog TRUST: Bustrens of watertrens?

donderdag, 30 juli 2020

De bustrens en watertrens zijn populaire kaakstukken onder ruiters. Maar wat is het verschil tussen een watertrens en een bustrens? We leggen dit verder uit in deze blog.
Meer informatie

|| VIDEO || Kwam onze Horseware expert Ruben bij Joanne langs?

donderdag, 23 juli 2020

In deze video gaan Joanne en Ruben producten van het merk Horseware testen. En het model voor deze technische producten is niemand minder dan Popeye!
Meer informatie
  • van 77
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!