Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

By Jecky

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!


Gastblog Advocate Monica → eigendom paard: eenvoudig vast stellen of niet?

woensdag, 19 april 2017

In de afgelopen periode zijn er opnieuw verschillende discussies gerezen over het eigendom van paarden. De kwestie rond het paard van fokker de heer Van den Hurk is daar één van. De reden hiervoor is dat het vaststellen van het eigendom van een paard niet zo eenvoudig is. In Nederland kennen wij geen algemeen register om het eigendom van paarden te kunnen vastleggen/aflezen. Dit brengt nogal wat moeilijkheden met zich mee.
Meer informatie

Zomer in je bol met de nieuwe Ariat zomercollectie

dinsdag, 11 april 2017

Het merk Ariat staat nooit stil! Ze staan bekend als voorloper op het gebied van footwear door de pasvorm, kwaliteit en comfortabele zolen, maar daarnaast staan ze ook niet stil met hun kledingcollectie. Ook dit zomerseizoen hebben ze een collectie vol sportieve items met bijzondere, technische en innovatieve features waardoor het dragen van deze kleding een feestje is! Hieronder vind je een paar fijne items uit de collectie van dit seizoen.
Meer informatie

QHP Actieweek bij Epplejeck

dinsdag, 04 april 2017

Heb je de nieuwste collectie van QHP al gezien? Er zit voor iedereen wel wat bij. Of je nu houdt van heel opvallend, of het toch liever wat subtieler hebt. Kijk snel verder voor de musthaves voor jou en je paard die je nu bij Epplejeck kunt shoppen!
Meer informatie

Binnenkort Exclusief bij Epplejeck: Ruitercorrectieband Riders Tech Society

vrijdag, 31 maart 2017

Stel, je benen klapperen tijdens het rijden alle kanten op, je bijnaam is quasimodo vanwege je voorover gebogen houding en je piano handen lijken eerder luchtgitaar te spelen. Je bent zeer gefocussed op je paard en vergeet daardoor al snel je eigen houding en zit. Naast je wekelijkse lessen is er jammer genoeg niet altijd iemand die je hier tijdens de training continue op kan wijzen. Maar binnenkort biedt Epplejeck hier de oplossing voor. Riders Tech Society heeft namelijk hét product ontwikkeld die een verkeerde houding detecteert en corrigeert!
Meer informatie

Zomereczeem Vs. Bucas

woensdag, 29 maart 2017

Staart- en maneneczeem (SME), ook wel zomereczeem genoemd, is een huidaandoening bij paarden en pony’s die hevige jeuk veroorzaakt. Kleine mugjes bijten jouw paard en leggen eitjes in de oppervlakkige huid. De allergische reactie die zomereczeem veroorzaakt komt door het speeksel van de culicoïdemuggen, ook wel knutten genoemd. De culicoïdemuggen zijn actief vanaf het vroege voorjaar tot ongeveer november, afhankelijk van het weer. Je ziet de mug voornamelijk met vochtig, drukkend en windstil weer in bosrijke en vochtige gebieden. Ze zijn met name actief tijdens de uren rond zonsopgang en zonsondergang.
Meer informatie

F.R.A. actieweek bij Epplejeck & een gave winactie!

woensdag, 22 maart 2017

Deze week is het F.R.A. actieweek bij Epplejeck, tijdens deze week ontvang je 20% korting op alle producten! F.R.A. staat voor Freedom Riding Articles en heeft een aantal innovatieve producten in het assortiment die hieronder kort worden toegelicht, waaronder de hoefrasp en verschillende bitloze hoofdstellen. En lees vooral verder, want onderaan de blog staat een gave winactie!
Meer informatie