Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Gastblog Edytha van Body & Horse ruiterfitness → thuis aan de slag

dinsdag, 19 september 2017

In deze blog geef ik jullie graag een paar tips waar je thuis mee aan de slag kunt gaan. Wij paardenmeisjes zijn natuurlijk altijd on the run, dus alles wat we thuis mee kunnen pakken is mooi meegenomen.
Meer informatie

Gastblogger Jacob Janssen - Power Turnout 0Gr

woensdag, 06 september 2017

Deze week schrijft Jacob Janssen over de Bucas Power Turnout 0Gr. Een waterdichte en ademende deken voor in de herfst, winter en het voorjaar. Super sterk, warmte reflecterend en waterdicht, wat wil je nog meer? Dit betekent geen dekenstress meer voor jou!
Meer informatie

Het dilemma dat neusriemen heet!

woensdag, 30 augustus 2017

Neusriemen komen in verschillende soorten met ieder een andere inwerking voor. Niet iedere neusriem is geschikt voor ieder paard, maar welke neusriem is dan het meest geschikt voor jouw paard? Een lage neusriem, Mexicaanse, Engelse of gecombineerde neusriem… Door de bomen kun je soms het bos niet meer zien en is het lastig om de juiste keuze te maken. Heb jij er moeite mee of ben jij benieuwd wat de werking is van de verschillende neusriemen? No worries: lees dan hieronder de blog. Uiteraard hebben we weer gave hoofdstellen toegevoegd met de verschillende neusriemen. Echte musthaves!
Meer informatie

LeMieux zadeldekken

dinsdag, 22 augustus 2017

LeMieux - Voor ruiters en door ruiters ontworpen. Het van oorsprong Engelse merk LeMieux heeft een zeer uitgebreid assortiment met fijne producten voor jou en je paard, maar blinkt uit in Merino en Lambskin producten waaronder zadelonderleggers en zadeldekken. Epplejeck heeft een ruim assortiment zadeldekken van LeMieux met ieder zijn eigen specificaties en bijzonderheden.
Meer informatie

Gastblog Edytha van Body & Horse ruiterfitness → personal training

dinsdag, 22 augustus 2017

Afgelopen februari benaderde Epplejeck mij of ik het leuk vond om de ruiterfitness wilde promoten. Dit omdat Epplejeck de fitheid van de ruiter essentieel vindt. Natuurlijk wilde ik dat! Hoe meer ruiters ik bewust kan maken van het belang van hun fitheid, hoe enthousiaster ik word.
Meer informatie

Gastblog Advocate Monica → Trainingsovereenkomsten: als eigenaar niet zo maar achterover leunen!

woensdag, 16 augustus 2017

Het is erg gebruikelijk dat paarden in training worden gezet bij handelsstallen/trainingsstallen, waar het paard wordt klaargemaakt voor bijvoorbeeld de verkoop of het paard wordt opgeleid voor de eigenaar die hier vervolgens mee gaat starten. In veel gevallen verloopt dit prima, maar vaak genoeg ontstaat hier discussie over. Helaas is er in veel van die gevallen niets op papier gezet. Er kunnen geschillen ontstaan met betrekking tot de betaling van kosten, aansprakelijkheid, maar ook met betrekking tot de invulling van de uitvoering van de werkzaamheden.
Meer informatie