Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

|| VIDEO || Longeren met LAMMERT HAANSTRA

donderdag, 17 juni 2021

Vandaag heeft Joanne een hele speciale gast op bezoek, namelijk: Lammert Haanstra! Dit is de derde video van de 3 delige serie.
Meer informatie

3x verfrissende zomersnacks voor je paard

woensdag, 16 juni 2021

Je paard eens trakteren op wat lekkernijen is altijd leuk, toch? Tijdens deze tropische temperaturen verdient jouw paard wel een verfrissende zomersnack. Maar hoe maak je dan een frisse zomerse snack voor je favoriete viervoeter? Lees snel verder in deze blog en vind verschillende creatieve traktaties voor je paard!
Meer informatie

Epplejeck Genk is on it's way!

woensdag, 09 juni 2021

Heb jij het nieuws al gehoord? Wij openen binnenkort ons 16e Epplejeck filiaal, dit keer in de mooie stad Genk. Wij hebben jullie een aantal tips gegeven over ons nieuwe filiaal, en zo is dat gegaan.
Meer informatie

De juiste rijbroek: waar moet ik op letten?

maandag, 07 juni 2021

We hebben allemaal wel eens een verkeerde aankoop gedaan wat betreft rijbroeken en rijleggings. Je hebt een aantal rijbroeken in de kast liggen maar toch doe je vaak die ene rijbroek of rijlegging weer aan omdat die het meest comfortabel zit. De 'verkeerde' aankopen trek je niet aan en blijven in de kast liggen met een hoopje stof er op. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je geen verkeerde aankopen meer doet? Lees snel verder in deze blog en wij vertellen je waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe rijbroek/rijlegging.
Meer informatie

|| VIDEO || Kijk mee met een les van Jill Huijbregts

vrijdag, 04 juni 2021

Deze week heeft Joanne samen met Popeye les van Jill Huijbregts. Benieuwd hoe dat is gegaan? Bekijk dan snel de video!
Meer informatie

Musthaves voor de zomer

woensdag, 02 juni 2021

Yay! Het mooie weer staat eindelijk weer voor de deur. Hier zijn wij met zijn allen enorm aan toe na al die regen van afgelopen tijd. Heb jij keuzestress omdat je niet goed voorbereid bent op het warmere weer? No worries! Wij hebben alle musthaves voor jou op een rijtje gezet. En het leuke is, deze items zijn allemaal in de sale!
Meer informatie
  • van 90
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!