Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Gastblog Edytha van Body & Horse ruiterfitness → ruiterfitness: belangrijker dan je denkt en geschikt voor iedere ruiter

woensdag, 26 juli 2017

Afgelopen februari benaderde Epplejeck mij of ik het leuk vond om de ruiterfitness wilde promoten. Dit omdat Epplejeck de fitheid van de ruiter essentieel vindt. Natuurlijk wilde ik dat! Hoe meer ruiters ik bewust kan maken van het belang van hun fitheid, hoe enthousiaster ik word.
Meer informatie

Gastblog Mara Pumps & Paarden → Tried & Tested: handschoenen met mesh accenten

dinsdag, 18 juli 2017

Ik heb nieuwe handschoentjes en ze zijn zo fijn! Denk aan metallic details, leer, lak en mesh, en je krijgt de meest bad ass handschoenen van dit moment. Lees snel verder voor mijn bevindingen!
Meer informatie

Gastblog NML Health: PUUR Tendo. Goed voorbereid een actieve zomer in!

dinsdag, 18 juli 2017

Het is zomer! Tijd om te genieten van lange dagen en mooi weer. Uren met je paard erop uit: buitenritten langs het strand, door de bossen of lekker spelen in de wei. Hoe heerlijk is dat? De zomer vraagt om actie. Echter, een misstap is zo gemaakt en een peesblessure kan een spelbreker zijn. Om te zorgen dat je zorgeloos met je paard van het buitenleven kunt genieten, kun je maar beter goed voorbereid zijn. PUUR Tendo is hierin je beste maatje.
Meer informatie

Gastblog Advocate Monica → Eigendom veulen: duidelijk toch?

woensdag, 12 juli 2017

Elk jaar worden er in Nederland vele veulens gefokt. Normaal gesproken is het eigendom van deze veulens helder, namelijk de eigenaar van de merrie waaruit het veulen wordt gefokt is ook eigenaar van de veulens van deze merrie. Maar er wordt tegenwoordig ook vaak gebruik gemaakt van draagmerries die door bijvoorbeeld embryotransplantatie (ET) de dracht van het veulen van een andere merrie kunnen vervullen. In dat soort gevallen wordt dus gebruik gemaakt van andere merries dan de daadwerkelijke moeder om het veulen te kunnen fokken. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor de sportcarrière van de merrie en/of de hoeveelheid veulens die per jaar kunnen worden gefokt.
Meer informatie

Gastblog PrimeVal → Wat doet Gelatinaat?

woensdag, 12 juli 2017

PRIMEVAL GELATINAAT: SOEPELE GEWRICHTEN, STERKE HOEVEN EN EEN GLANZENDE VACHT! PrimeVal Gelatinaat is een natuurlijk voedingssupplement dat de belangrijke bouwstof gelatinehydrolysaat bevat voor kraakbeen, botten en hoeven. Gelatinehydrolysaat bevordert de smering van gewrichten (voedingsrijk synoviaal) en voedt het kraakbeen. Het immuunsysteem wordt bevorderd door het colageen type 2, ook aanwezig in PrimeVal Gelatinaat. Hierdoor blijft je paard zich soepel bewegen. Wanneer je PrimeVal gebruikt, verminder je het risico op blessures tijdens je trainingen. Je zult een duidelijk verschil zien in de beweeglijkheid en de souplesse van de gangen door het gebruik van PrimeVal Gelatinaat.
Meer informatie

Gastblog F.R.A.®: De cavallo hoefschoen

woensdag, 05 juli 2017

Freedom Riding Articles, oftewel F.R.A.® neemt ons mee in hun wereld van respect, vertrouwen, luisteren en kijken. Deze principes liggen aan de onvoorwaardelijke basis van elke vorm van omgang met je paard. Deze week gaat de blog over de hoefschoen F.R.A.® Cavallo
Meer informatie