Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Gastblog GPA → Speed Air 4S Redline

woensdag, 24 mei 2017

Jacob Jansen vertelt in deze blog over de GPA Speed Air 4S veiligheidshelm met het unieke Redline 4S systeem. Deze veiligheidshelm heeft een aantal unieke features die zorgen dat de 4S uniek is in zijn soort. Iedere ruiter weet hoe belangrijk het dragen van een cap is en dat het comfort ook niet vergeten moet worden, zoals de ventilatie, materiaal en de pasvorm. Gelukkig kan je vandaag de dag kiezen uit heel veel verschillende veiligheidshelmen. Er is voor iedereen een perfecte cap, maar wat maakt de GPA Speed Air 4S zo bijzonder?
Meer informatie

Gastblog F.R.A.®: Loswerktouwen

dinsdag, 23 mei 2017

Freedom Riding Articles, oftewel F.R.A.® neemt ons mee in hun wereld van respect, vertrouwen, luisteren en kijken. Deze principes liggen aan de onvoorwaardelijke basis van elke vorm van omgang met je paard. Deze week gaat de blog het over het loswerktouw F.R.A.® Jarn
Meer informatie

Gastblog F.R.A.®: rijden met de rijring

maandag, 22 mei 2017

Freedom Riding Articles, oftewel F.R.A. neemt ons mee in hun wereld. Respect, vertrouwen, luisteren en kijken ligt aan de onvoorwaardelijke basis van elke vorm van omgang met je paard. Deze week gaat het over het rijden met een F.R.A. rijring
Meer informatie

Review van EJ-ers Eva & Rian: stijgbeugelhoesjes BR

dinsdag, 16 mei 2017

Je kent het wel, je beugels zijn eigenlijk zo vies dat je deze niet op je zadel wilt opsteken omdat ze anders je zadel beschadigen. Modder en andere vieze nattigheid krijgen alle kans om in het leer van je zadel te trekken en laten nare vlekken achter. EJ-ers Rian en Eva herkennen dit probleem en waren maar al te blij dat zij de stijgbeugelhoesjes van BR mochten testen. In deze review vertellen zij over hun belevingen met de stijgbeugelhoesjes van BR.
Meer informatie

Gastblog Astrid van Klambu Horsecare → Jouw paard in de zomer; fun of drama...

dinsdag, 16 mei 2017

Voor veel paardeneigenaren betekent de zomer periode niet alleen plezier maar ook zorgen; veel paarden schuren hun staart en manen zodanig dat een weelderige bos in korte tijd verandert in plukjes afgebroken haar.
Meer informatie

Uitgelicht door EJ-er Mariëtte: de clicker

dinsdag, 09 mei 2017

EJ-er Mariëtte gebruikt al heel wat jaren de clicker om zowel de hond als de paarden te trainen. Nu Epplejeck de clicker ook in het assortiment heeft, maakt ze jullie graag net zo enthousiast over het gebruik hiervan en hoopt ze dat jullie hier ook veel plezier aan zullen beleven. Waar het enthousiasme vandaan komt? Lees het hieronder!
Meer informatie