Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

|| VIDEO || HOW TO: Bandageren

donderdag, 08 april 2021

Joanne heeft deze week weer een educatieve video waarin in ze alles vertelt over het bandageren!
Meer informatie

Alles wat je moet weten over Pavo SlobberMash

woensdag, 07 april 2021

De meeste paarden zijn dol op slobber. Slobber wordt vaak gevoerd als traktatie voor je paard, bijvoorbeeld als beloning na een training. Daarnaast kun je slobber ook dagelijks geven als volwaardig voer, bijvoorbeeld als je zwaar aan het trainen bent. Maar hoe kun je slobber het beste klaarmaken, hoe vaak kun je het voeren en wat is het verschil tussen slobber en zemelen? Lees snel verder in deze blog en krijg antwoord op al jouw vragen over slobber!
Meer informatie

|| VIDEO || Setjes lovers OPGELET!

donderdag, 01 april 2021

Joanne plaatst elke twee weken een nieuwe setjes video op ons kanaal! Ook vandaag is zij weer in ons Epplejeck filiaal met 5 nieuwe setjes.
Meer informatie

Gastblog LeMieux: welke beenbescherming heb ik nodig?

woensdag, 31 maart 2021

Tijdens een dressuurtraining kan het handig zijn om beenbescherming te gebruiken voor jouw paard. De beenbeschermers kunnen niet alleen oppervlakkige wondjes door strijken of aantikken voorkomen, maar ondersteunen ook bij schokabsorbatie tijdens zwaardere oefeningen. Afhankelijk van de reden waarom je bescherming nodig hebt, zijn er verschillende opties. Wij geven je graag tips voor de beste beenbescherming.
Meer informatie

NAF in the spotlight: NAF Oestress 5 star

dinsdag, 23 maart 2021

Lente: de oerknal van hormonen. Zeker in deze tijd van het jaar kan jouw merrie last hebben van haar hormonen en dit kan ze uiten in een humeurig gedrag. Heeft jouw merrie regelmatig last van moodswings en kan ze wel extra ondersteuning gebruiken? Dan biedt NAF Oestress Liquid wellicht een oplossing. Dit vloeibare supplement ondersteunt op natuurlijke wijze de cyclus van merries en richt zich op de diepere oorzaken van het ongemak dat zich kan uiten in stemmingswisselingen.
Meer informatie

Horseware Ireland's Eco Collectie: Van plastic flesje naar turnout

vrijdag, 19 maart 2021

Nieuw in ons assortiment van Horseware: De Eco Collectie. Binnen deze collectie lanceert Horseware hun eerste duurzame paardendeken die aansluit bij hun duurzaamheidsdoelstellingen door consumentenafval een tweede leven te geven!
Meer informatie
  • van 87
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!