Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopen de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Feestelijke heropening Epplejeck Nieuwegein!

vrijdag, 14 februari 2020

De oplettende shopper heeft het de afgelopen tijd al gemerkt; Nieuwegein ziet er iets anders uit of zegt gerust heel anders! De verbouwing van het Epplejeck filiaal in Nieuwegein is bijna achter de rug en de laatste puntjes worden op de i gezet. De spectaculaire heropening moet natuurlijk goed gevierd worden. Kom daarom zaterdag 15 februari en zondag 16 februari naar de feestelijke heropening van Epplejeck Nieuwegein.
Meer informatie

Bucas Sweet Itch Ecxeemdeken

vrijdag, 14 februari 2020

Het lijkt soms wel lente, terwijl we midden in de winter zitten. Dankzij de zachte winters beginnen paarden alweer last te krijgen van zomereczeem. De eczeemdeken Bucas Sweet Itch is dan de perfecte oplossing voor jouw viervoeter!
Meer informatie

Shake it off: maak je klaar voor het verhaarseizoen!

donderdag, 06 februari 2020

Bye, bye koude winter, we gaan richting het vrolijke voorjaar! De dagen worden langer en losse haren zitten overal, behalve op je paard. Het is weer tijd voor de verhaarperiode. Het is langer licht en de temperatuur stijgt langzaam; dit is het teken voor je paard om zich voor te bereiden op de warme zomermaanden. Jouw fluffy teddybeer zijn vacht maakt weer plaats voor een zomervacht. Tegenwoordig zijn er genoeg hulpmiddelen om je paard te helpen verharen. Tijd voor een plan der campagne om jouw paard klaar te maken voor de zomermaanden!
Meer informatie

Nieuwe collectie Equestrian Squad

maandag, 20 januari 2020

Kijk je nu al uit naar het voorjaar en zijn de winterse kleuren niet helemaal jouw smaak? Dan is de nieuwe collectie van Equestrian Squad zeker iets voor jou! Deze hippe en kleurrijke collectie brengt iedereen in een happy mood.
Meer informatie

Gastblog Puur: Weerstand

donderdag, 19 december 2019

Vanuit NML health waarschuwen wij vaak: kijk uit voor de weerstanddaling in het najaar. Vreemd genoeg ben ik dan toch verbaasd als ik meerdere telefoontjes krijg van klanten over zieke paarden, snotneuzen of paarden die niet goed in de vacht zitten. Het is weer de tijd van het jaar. En ook bij mijn eigen paarden zie ik dat met name de oudere dieren minder fit zijn. Dat varieert van een beetje stijf lopen tot een koortspiek door een onverklaarbaar virus. Gelukkig blijft het daarbij. Hoe komt dat en wat kun je eraan doen?
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: Trailer Musthaves...ik ga op reis & neem mee

maandag, 09 december 2019

Een paar weken geleden kocht ik de trailer van een stalgenootje over. Een eigen trailer: toch wel een kleine droom die uitkwam! Nooit meer afhankelijk van anderen en lekker alle kanten op kunnen met je paard. Het hooinet dat nog in de trailer hing, van mijn stalgenootje, kreeg ik erbij. Maar daardoor bedacht ik mij wel dat er misschien nog meer dingen zijn die ik nodig heb onderweg. Ik maakte een shoppinglist!
Meer informatie
  • van 67
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!