Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

EJ’er Annemarie haar zoektocht naar een deken

dinsdag, 10 mei 2022

Zoals zoveel paardeneigenaren was ik weer eens op zoek naar een nieuw deken. Ik als Horseware-fan ga dan al snel neuzen in het hoekje Horseware dekens. Maar, ik merkte vrij recent op dat de Amigo lijn van Horseware schuurplekken gaven op de boeg van mijn paard.
Meer informatie

Veilig op buitenrit

donderdag, 05 mei 2022

De lucht is blauw, het zonnetje schijnt. De perfecte dag voor een buitenrit met jouw trouwe viervoeter. Ondanks dat je natuurlijk altijd goed oplet in het verkeer, zit een ongeluk in een klein hoekje. Hoe ga jij goed voorbereid op pad?
Meer informatie

Binnenkort: Epplejeck Merksem

maandag, 02 mei 2022

Breaking Epplejeck news: binnenkort openen wij een nieuw filiaal. Lees snel verder om erachter te komen waar het nieuwe filiaal komt.
Meer informatie

Sprenger by JRS - Vier stappen tot het juiste bit voor jouw paard

maandag, 11 april 2022

Een goed passend bit is van groot belang voor de communicatie tussen paard en ruiter. Het aanbod van verschillende bitten is groot, daarom is een goede keus enorm belangrijk. Dit kan erg lastig zijn daarom helpen deze vier stappen van Sprenger jou een bitkeuze te maken.
Meer informatie

De toffe zomercollectie 2022 van QHP

donderdag, 07 april 2022

De gloednieuwe zomercollectie van QHP staat niet alleen online maar liggen ook in de winkels. Met de leukste spullen voor niet alleen de ruiter maar ook het paard, ga je een sportieve zomer tegemoet. In deze blog lichten wij de zomercollectie uit!
Meer informatie

WeatherBeeta, het merk met duurzame en comfortabele producten

zaterdag, 26 maart 2022

Vaak als mensen horen dat producten duurzaam zijn, denken ze iets te moeten inleveren. De missie van WeatherBeeta is om comfortabele, kwalitatieve en duurzame producten te maken. In deze blog lees je alles over de producten van WeatherBeeta!
Meer informatie
  • van 102
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!